BSO (4-13 jaar), 20 kindplaatsen

Onze BSO heeft boven een huiselijke groep waar 20 kinderen worden opgevangen. In die groep zitten alle leeftijden van de basisschoolkinderen.
In onze huiselijke groepsruimte (basisgroep), komen de kinderen vóór of na school bij elkaar. Na school wordt er eerst fruit gegeten en wat gedronken, alvorens we even allemaal buiten een frisse neus gaan halen. Daarna bekijken we wat iedereen de rest van de middag wil doen.
Er wordt regelmatig geknutseld of gekookt, maar ook vrij buiten of binnen spelen behoord tot het aanbod (samen een gezelschapsspel spelen of een boekje lezen,  lekker op de bank zitten en een film kijken om even bij te komen van de drukke schooldag). Je creatief uitleven met knutselactiviteiten, of juist dansen op muziek of een acrobatiek act onder de knie krijgen. Er is een heleboel mogelijk! Hoera kan daarbij gebruik maken van een aantal ruimtes van de school zoals de gymzaal. En natuurlijk wordt ook de speelplaats van school volop benut.
 
Interesse? Laat uw kinderen dan een keer vrijblijvend komen spelen! Dit kan in overleg met de pedagogisch medewerkster in verband met groepsplanning.